Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 21:29

NEKAD I SAD! Bila je smerna i povučena, a onda su NEKOLIKO KUBIKA i preseljenje za Beograd učinili svoje!

Ne biste verovali na reč!

Jedna o nekada najperspektivnijih mlađih pevačica, koja je slavu stekla učešćem u talent šou programu "Zvezde Granda", gde je pobrala simpatije mnogih svojim, tada devojčurastim izgledom i glasom, a koja je kasnije odnela pobedu u rijaliti formatu "Farma", danas izgleda potpuno drugačije.

U nastavku teksta, ne biste poverovali da sve vreme govorimo o Katarini Živković, koja ne nalikuje ni najmanje na sebe od pre dvadesetak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina, jer je izrasla u pravu atraktivnu brinetu koja mami uzdahe kako jačeg, tako i lepšeg pola.

Nekada je imala potpuno plavu kosu, koja je na momente vukla i na narandžasti ton, daleko od blajhane kose koju je imala godinama kasnije.

Bila je skromno obučena, nosila je farmerke koje nisu pratile liniju njenog tela i džemper koji je nastao, reklo bi se u domaćoj radinosti.

Danas, priča je potpuno drugačija. Vitko telo, zanosne obline, taman ten, duga bujna braon kosa, mačkaste oči i par kubika tu i tamo.

Katarina je podlegla trendovima koji se slepo prate u estradnim krugovima, ali zbog toga ne treba da žali ni najmanje, jer joj sve to savršeno pristaje.

Kako danas Kaća Živković izgleda, možete pogledati u narednom video zapisu, ali i poslušati, o kojim temama priča i šta se sve to zanimljivo zbiva u njenom životu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.