NEKA ŽENA JE PRIŠLA MOJOJ MAMI U CRKVI I REKLA JOJ...! Neca otkrio detalje iz prošlosti svoje majke Julijane

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 14:46

"NEKA ŽENA JE PRIŠLA MOJOJ MAMI U CRKVI I REKLA JOJ...!" Neca otkrio detalje iz prošlosti svoje majke Julijane

"Rekla joj da se zove na slovo J, a moja majka Juca."

Nenad Lazić Neca i Predrag Lazić Peca su sedeli u dvorištu sa Anom Ćurčić i Slađanom Lazić pred emisiju i pričali o crkvi i verovanjima.

Tada je Slađana otkrila i da joj se slošilo pred manastirom Tumane, dok je Ana rekla da joj je bilo jako lepo.

Pridružila im se i Maja Marinković.

Međutim, Neca je ispričao detalje iz prošlosti svoje majke Julijane, koj malo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko zna, budući da ona nije eksponirana u javnosti:

- Mojoj je majci prišla neka žena i krenula da joj priča o njenom životu kako je patila, izgubila dete, a sve to u crkvi, i rekla joj da se zove na slovo J, a moja majka Juca. Govorila joj da se moli i sve da radi kako joj je rekla. - rekao je Necda.

- Ma to je sve život - rekla je Maja.

- Zna se ko ide u raj, a ko u pakao - dodala je Ana.

- Svi znamo koja je osobina lošeg čoveka, a koja dobrog. Zna se ko kako gleda na sve, i ko se kaje a ko ne. Ima ono žaba je bila povređena, a trebala je da pređe jezero, i zmija se ponudila da joj pomogne, ali nije mogla, jer je u jednom momentu bila gladna, pa je pojela žabu - dodao je Neca.

- Čovek se bori protiv sebe, i sa sobom - dodala je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.