NEKA PRIZNA PRVO DA JE ROMKINJA! Kad je ovo rekao o Luni u programu uživo, SVI SU ZANEMELI!

Izvor: Svet, 10.Avg.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKA PRIZNA PRVO DA JE ROMKINJA! Kad je ovo rekao o Luni u programu uživo, SVI SU ZANEMELI!

Bane Čolak je sinoć gostovao u emisiji “Zadruga – Narod pita” i tom prilikom govorio i o odnosu sa Lunom Đogani, a zbog njegovih komentara nastao je haos.
Naime, on tvdi da mu je Luna bila dobra prijateljica u prvoj sezoni Zadruge, a u drugoj ga je izneverila jer se okrenula Zerini, nakon njihovog raskida.
U jednom trenutku se javio gledalac koji je prozvao sve Zadrugar jer ne rade ništa mimo Zadruge, a počeo je od Baneta kojem je rekao da ne radi ništa i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nema posao, na šta mu je Bane rekao da ima zakazane nastupe.

“Ako radite, a šta ćete svi u Zadruzi. Vi da radite i zarađujete ne biste ušli u Zadrug”, pitao je gledalac.
“To je iskustvo koje ne može novcem da se plati. Gospodine, ne možete da govorite o nama a ne znate ništa. Ja sam radio u Americi, dve godine, mešao sam malter, radio na groblju. Ja sam inače i diplomirani ekonomista, planiram da upišem i master”, pokušao je Bane da objasni.
“Ne sviđa ti se Maja, a sviđa ti se Luna. Ja kad čujem one Đogaje, smuči mi se život. Lna se stidi svog prezimena”, rekao je gledalac.
“Ona mora da prizna najpre da je romskog porekla, a što se tiče prezimena to je manje važno. Ja ne znam zašto ona to ne prizna i Bora isto, šta ima da se to krije”, rekao je Bane.
Svet
The post NEKA PRIZNA PRVO DA JE ROMKINJA! Kad je ovo rekao o Luni u programu uživo, SVI SU ZANEMELI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.