NEKA NEKO REAGUJE - zavapila Natalija! Tomović nema MERE, spomenuto i DETE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKA NEKO REAGUJE - zavapila Natalija! Tomović nema MERE, spomenuto i DETE! (VIDEO)

Dokle više!?

Vladimira Tomovića su smirivali nakon sukoba sa Gagijem Đoganijem, no očigledno nisu uspeli jer je Tomović zapretio Saniju Ibraimovu da će se i sa njim obračunati jer smatra da on nagovara Gagija da mu drsko odgovara.

Kada je to čula njegova žena Natalija Trik Fx, počela je da plače, pa su je Sani, Bane i Gagi tešili i govorili da su u pitanju samo pretnje i da svako u rijalitiju ima pravo na njih, dok ih ne realizuje.

- Ne mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verujem, nisam ja došla ovde da mi neko preti. Šta je ovo, lako je njemu, nema decu. Ja neću da moje dete ovo gleda. Neka neko reaguje - plakala je Natalija.

- Nemoj da se plašiš, on ima pravi da ti preti. Ako krene na mene biće mu poslednje što je uradio. Veruj mi, ajde smiri se - smirivao ju je suprug Sani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Editu pitali o saslušanju u POLICIJI zbog BOMBE: Usledila NEVEROVATNA reakcija pevačice! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.