NEKA JOJ JE BOG U POMOĆI: Svi u Zadruzi bruje o Anđelinim roditeljima: Nemoguće je da njeni...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 17:00

"NEKA JOJ JE BOG U POMOĆI": Svi u Zadruzi bruje o Anđelinim roditeljima: "Nemoguće je da njeni..."

Nakon poslednjeg skandala čak i Lepi Mića misli da je đavo ušao u nju.

Hotel je postao glavno mesto za tračarenje. Ovoga puta Zorica Marković je pokrenula temu koja se tiče Anđele Đuričić, dok su se ostale zadrugarke nadovezale na njenu priču. Svi bruje o tome da li su rdoitelji uopšte vaspitali Anđelu Đuričić.

- Najgore što sam rekla jeste "presveta", nisam rekla da je kur*a, ni ništa. Ne može da glumi žrtvu. Ja tri meseca ćutim, reči joj nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla - pričala je Zorica.

- Ja sam joj rekla da ne može da bude ljuta na ceo svet zbog ovoga što se desilo - rekla je Aleks.

- Kaže Mića danas: "Samo đavo izlazi iz nje" - rekla je Zorica.

- Ma nema, to je ona - kazala je Ana.

- On je uradio šta je uradio, ali ne možeš sada da kažeš da je to bila neka veza, katastrofa od veze. Nju niko ne može da promeni, ona je takva. Ona i Mića su prošle godine oči vadili jedno drugom. Treba da ide pod Ostrog da se leči. Ona se k*rči da je nešto, namerno me je izazivala - pričala je Zorica.

- Ona je sama sebi najveći neprijatelj - rekla je Aleks.

- Nju niko ne dira, ona, čoveče, skače sa celom kućom. Nemoguće da njeni nisu pokušali da je vaspitaju - rekla je Zorica.

- Ja mogu da ti kažem psihološki jednu stvar, ona je bila psihički sputavana od njega, pa je sad to akumuliralo i pokazalo se kakva je ona, zato se ovako ponaša. Neka nosi svoje posledice, ovo je kakva je ona zaista. Ovo što ona izgovara, takve reči, takve stvari... Ja nikada nikome nisam rekla tako nešto.Ovo su kletve, ona je i dalje išla na to da je baš briga za sve - pričala je Ana.

- Ne znam, neka joj je Bog u pomoći - rekla je Aleks.

- Nemoguće da nema svest da ne zna sa kim ulazi u vezu. Sve na stranu, meni je normalno da se zaljubiš i sve ovo, nije vau, ali gde češ ti do pola go imati se*s pred ovoliko ljudi. Znači nije normalan ni on ni ona, pogotova ona. Gde je mozak. Ima li ona kući nešto što je sveto - rekla je Zorica.

Detaljnije u video prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.