NEIZMERNA TUGA: Marko Bulat objavio zajedničku sliku sa bratom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEIZMERNA TUGA: Marko Bulat objavio zajedničku sliku sa bratom (FOTO)

Velika bol...

Igor Bulat, novinar na Javnom servisu, preminuo je u ponedeljak, 29.7. u 48. godini, od posledica teške bolesti, raka jetre, koji mu je ustanovljen u decembru.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Igor je radio u studiju, a bio je i izveštač sa mnogih događaja. Bio je deo informativne redakcije.

Njegov rođeni brat, pevač Marko Bulat objavio je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim društvenim mrežama zajedničku sliku sa bratom. Sličnost u fizičkom izgledu između njih dvojice je velika, ali iako su obojica bili u javnom poslu, bavili su se potpuno različitim profesijama.

- Kao i svakog dana, i danas sam pozvao lekara da ga pitam kako je moj brat, kakve su prognoze, hoće li se izlečiti. On mi je tada rekao da se moj brat jutros upokojio. Zanemeo sam. Teško je, on je bio mlad čovek, ali bolest je takva. Nije imao nikakvih simptoma. Svi smo bili u šoku kad je oboleo - rekao je na dan bratovljeve smrti za Pink.rs Marko i dodao:

- On je sada duhovno dobro, ali telesno nije. Ja sam za to saznao pre sat vremena, tek sam javio majci. Nisam čak obukao ni crninu, u beloj majici sam krenuo. Bolovao je od raka jetre, u decembru su mu to utvrdili - rekao je utučen pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.