NEIZDRŽIVO za gledanje: Nakon užasne aljkavosti, Aneli svojom pojavom šokirala publiku - Svi se pitaju OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 09:20

NEIZDRŽIVO za gledanje: Nakon užasne aljkavosti, Aneli svojom pojavom šokirala publiku - Svi se pitaju OVO

Šta li joj se desilo?

Aneli Ahmić danima unazad zgrožava publiku rijalitija "Elita". Pošto svakako ne spada u najomiljenije učesnike, to nije teško.

Upitna higijena bosanske starlete naišla je na veliku osudu javnosti, a slika koja trenutno kruži internetom frapirala je sve.

Društvene mreže su eksplodirale od komentara nakon što se pojavila slika Aneli na kojoj je bila bez šminke i na prvi pogled nije ličila na sebe.  Mada, nije ni na drugi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I treći. Ova pojava je izazvala lavinu reakcija i pokrenula raspravu o uticaju šminke i fotošopa na percepciju stvarnog izgleda javnih ličnosti, posebno onih koji su se potvrgli estetskim korekcijama dvocifren broj puta.

Slika Aneli Ahmić bez šminke izazvala je iznenađenje među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Mnogi su bili neprijatno iznenađeni njenim prirodnim izgledom i komentarisali kako se razlikuje od slike koju su navikli da viđaju na ekranu.

Svakako nije prvi put da je Ahmićeva viđena bez mejkapa, ali činjenica je da je ovaj put publiku najviše šokirao.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.