NEEE, PA ON IMA ŽENU! SRAMNO! Sloba skinuo GAĆE, a Luna mu uzela... FUUJ, GADNO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEEE, PA ON IMA ŽENU! SRAMNO! Sloba skinuo GAĆE, a Luna mu uzela... FUUJ, GADNO (VIDEO)

Posle svega?!

Rijaliti Zadruga postaje omiljeni tv šou gledalaca u Srbiji. Najviše pažnje privlači nesuđeni par Sloba Radanović i Luna Đogani, a ništa manje interesantni su i Divna i Marko koji su se gledaocima predstavili u emisiji DNK i od tada gotovo da ne "silaze" sa malih ekrana.

Ipak, ljubavna drama je ono što svi pomno prate. Posle brojnih skandala i svađa u kojima su učestvovale i Lunina mama Anabela, kao i Slobina supruga Kristina, ovaj rijaliti par >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ne razdvaja.

Luna ne krije svoje simpatije, a sloba kao da ne želi nikome da se zamera kao što je i Ranije izjavljivao.

Ovoga puta, Luna je kao prava supruga uzela Slobine gaće koje je skinuo i oprala ih. Samo, postoji mali problme, on već ima jednu ženu, a to nije Luna.

Pogledajte!

A post shared by Chelo Boos (@cheloboos) on Sep 29, 2017 at 7:14am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.