NEDA UKRADEN OTKAZALA VENČANJE! Šok - sve je bilo DOGOVORENO! Pevačica priznala: Zbog NJE sam to uradila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 19:38

NEDA UKRADEN OTKAZALA VENČANJE! Šok - sve je bilo DOGOVORENO! Pevačica priznala: "Zbog NJE sam to uradila!"

Lepše joj je da bude sama!

Pevačica Neda Ukraden otvorila je dušu i prvi put progovorila o tome zbog čega se, posle razvoda, nikada više nije udavala.

- Ja sam sa svojim suprugom provela 15 najlepših godina svoje mladosti jer sam njega upoznala kad sam imala 19 godina, na prvoj godini studija. On je tada imao 33 godine, slobodan, po zanimanju reditelj. On je odmah hteo da se ženimo. Njegovi su roditelji bili srećni što je našao neku da ga smiri. A ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na početku života, ja dobila krila da malo poletim - počela je priču Neda.

Kako je rekla, oni su se posle deset godina zabavljanja venčali.

- Venčali smo se jer smo došli na vrh glave i njegovim i mojim roditeljima, prijateljima, svađali se, mirili se. E, posle godinu dana sam rodila malu i onda sam videla da je jedno zabavljati se, biti našminkan, napirlitan, i doći dobro raspoložen na sastanak, a drugo je pod istim krovom deliti trenutke i obaveze - ispričala je Neda gostujući na HRT.

Praznici su tu, a i praznicni koncerti: 20. Dec - OBRENOVAC, Sr 21. Dec- PECUH,Hungary, Balkan fest 22. Dec -NOVI MAROF Cro 25. Dec- LJUBLJANA - TOP SIX, slo 31. Dec -PORTOROZ, PERGOLA club Dobrodosli, 🎶🎤vidimo se!! #nedaukraden #radujteseprijatelji ❤🥂 #newyear

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 20. Дец 2018. у 2:47 PST

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 7. Дец 2018. у 12:47 PST

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 19. Дец 2018. у 3:22 PST

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 28. Нов 2018. у 2:40 PST

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 23. Нов 2018. у 10:55 PST

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 15. Нов 2018. у 1:12 PST

Tu, kako kaže, dolaze do izražaja različite naravi, karakteri, mentaliteti.

- I nije nam išlo. Krenulo je erodiranja veze i ljubavi. I kad je to prešlo granice lepog, ja sam rekla – ne. Tek sam skućila novo gnezdo, opremila ga, donosila iz celog sveta stvari… Ali sam ipak otišla. I nisam se bojala. Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodelio i dete i stan, a mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu - istakla je Neda Ukraden i dodala...

- Pitaju me kako lepo izgledam – pa zato što me niko ne nervira. Bolje da ste bez auta, štikli, i slično nego da ste sa nekim od koga vam je muka, od koga vam se stvara neka kiselina u želucu od koje možete dobiti rak.

Otkrila je da jei dalje predmet udvaranja i da još uvek ima dve aktuelne bračne ponude.

- A nisam se udala zato što sam žena koja ima dete. Ja sam prevashodno majka. Kad ste sami, onda se selite sa koferom gde hoćete. Ali kad imate dete… Dovesti dete u novu sredinu, u novi grad, novi jezik. Ćerka je bila ušuškana, ja tu, dve bake, dve deke, aktivnosti. Imala sam čak jednom zakazanu svadbu, čak i datum venčanja, ali sam odustala zbog ćerke. Nije samo zbog nje, ali to mi je prevagnulo. Da ja nju istrgnem iz sredine gde se dobro oseća zbog nekog svog ćefa. To nisam htela - iskrena je bila Neda Ukraden.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.