NEĆU DA PRIHVATIM PONUDU HAJPA Car šokirao obraćanjem - Neka se Dalila vrati, neću da vodim emisiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2023, 10:15

"NEĆU DA PRIHVATIM PONUDU HAJPA" Car šokirao obraćanjem - "Neka se Dalila vrati, neću da vodim emisiju"

Juče je odjeknula vest da će Filip biti deo ove televizije.

Juče je direktor Hajp televizije Saša Mirković objavio da će se od septembra njihovom jatu pridružiti Filip Car, koji će voditi svoju emisiju. Ova vest podigla je veliku prašinu, međutim, Car je sada šokirao kada je objavio da ipak neće raditi na ovoj televiziji.

Kako je njegova bivša devojka Dalila Dragojević pre nekoliko dana na istoj televiziji dobila otkaz, mnogi su se pitali da li će Car zauzeti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš njeno mesto.

- Što se tiče njihovih poslova, mogu da se vrate na poslove. Zahvalan sam što su se stvorili uslovi da ja dođem na taj posao, ali neću da prihvatim ponudu. Trenutno želim da se bavim sobom, imam vas, TikTok, ovde ću raditi emisiju. Imam stvari koje su mi prioritet, tako da neću da se bavim nijednim javnim poslom dosta dugo - rekao je Filip na mrežama.

Podsetimo, Mirković je danas objavio i zvanično obraćanje uredničkog kolegijuma povodom zaposlenja Dalile Dragojević, prilikom kojeg je otkriveno da je ona zapravo još uvek pod važećim ugovorom.

- Dalila Dragojević ima još uvek važeći ugovor i uredno isplaćen honorar za narednih 14 meseci, jer je za to zamolila, kako bi mogla da kupi novi automobil. Isplaćen joj je četrnaestomesečni honorar, a u međuvremenu je otišla na odmor zbog letnje pauze. Ugovor je još uvek na snazi jer nikada nije podnela zahtev za sporazumni raskid ugovora ili izvršila povraćaj novca koji je dobila unapred. Kao strani državljanin radi u Srbiji, ali honorare prima na svoj račun u Bosni i Hercegovini. Dozvolu za boravak na teritoriji Republike Srbije dobila je na zahtev, a pre toga je boravila duži niz godina u Srbiji, a da nije imala urednu boravišnu dozvolu koju svi stranci moraju da imaju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.