NEĆU ČEKATI LUNU! Anabela iznenadila - neće doći po ćerku u PORODILIŠTE! Ne vidim razlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 09:41

"NEĆU ČEKATI LUNU!" Anabela iznenadila - neće doći po ćerku u PORODILIŠTE! "Ne vidim razlog!"

Baka je spremila poklon!

Anabela Atijas ne krije sreću zbog rođenja unuke Mie, ali svoju ćerku, Lunu Đogani, i njemu bebicu videće tek kada stignu kući.

Luna se porodila u utorak, 15. juna, a danas bi sa naslednicom Miom trebalo da izađe iz porodilišta. Anabela kaže da ih neće čekati ispred bolnice, već u domu, a objasnila je i razloge za takvu odluku.

- Unukicu ću videti kada izađe, dođe kući. Neću čekati ispred bolnice da pravim gužvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tako su ulasci zabranjeni i posete i ne vidim razlog zašto bih bila ispred bolnice - rekla je Anabela.

Ona je otkrila i kakav poklon je spremila za malenu Miu.

- Pokloni su spremni i mi sa njima kao zapete puške. Baka će da joj da kovertu, mislim da je to najpraktičnije, jer se nadobijala svega što joj treba, i nešto onako tradicionalno od nakita - ispričala je Anabela.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.