NECI UGROŽENO ZDRAVLJE, IDE NA OPERACIJU - Javno se oglasio: Teško dišem i boli me kičma!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 11:13

NECI UGROŽENO ZDRAVLJE, IDE NA OPERACIJU - Javno se oglasio: "Teško dišem i boli me kičma!"

Otkrio sve detalje!

Bivši rijaliti učesnik, Neca Lazić je sinoć u lajvu na društvenoj mreži Tiktok saopštio da je odlučio da preduzme važan korak kako bi sačuvao zdravlje.

Neca već godinama muči muku sa kilogramima, a sada je priznao da mu salo pravi ne samo estetski, već i zdravstveni problem.

S obzirom na to da mora da izgubi mnogo kilograma odlučio je da ode na operaciju smanjenja želuca.

- Idem na operaciju smanjenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želuca. Imam 140 kilograma i teško ću da smršam prirodnim putem. Salo na vratu mi pritiska dušnik i štitnu žlezdu, pa noću teško dišem, a boli me i kičma. Operacija će me koštati 2.500 evra i skinuće mi 90 odsto želuca. Želim da smršam. Voleo bih da gubim 5 kg mesečno i da u jednom momentu skinem 40 kg - rekao je.

Podsetimo, prošle godine je rijaliti zvezda Miljana Kulić otišla na istu operaciju, ali je zbog komplikacija koje su nastale nakon zahvata bila životno ugrožena.

Međutim, Lazića potencijalne komplikacije uopšte ne brinu, ali još uvek nije otkrio kada planira da ode pod nož.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.