NEĆETE VEROVATI! Ovo je Marko DNK rekao pre ZADRUGE: U selu sam sve DEVOJKE... A sad idem... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE VEROVATI! Ovo je Marko DNK rekao pre ZADRUGE: U selu sam sve DEVOJKE... A sad idem... (VIDEO)

A šta će Divna reći na ovo?!

Marko Kocić i Divna Jovanović, poznatiji kao Marko i Divna DNK stekli su veliku popularnost u emisiji "DNK", a sada privlače veliku pažnju u rijalitiju "Zadruga".

Njihove ljubomorne svađe i strastveni seksualni okršaji spadaju među najzapaženija događanja u novom rijalitiju, kako dok gledalaca, tako i među takmičarima, koji su sinoć, šta više, otkrili da Marko ima izuzetno veliki polni organ (pogledajte OVDE).

Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << događaji u "Zadruzi" bacaju i novo svetlo na stare Markove izjave, koje se mogu naći na internetu. U jednom klipu, Marko je, sedeći u kafani, progovorio o svojim planovima u vezi sa rijalitijem. A, da stvar bude još zanimljivija, tada je planirao da uđe u "Parove", a ne u zadrugu.

MALOLETNICINA MAMA GLEDALA ĆERKIN SE*S - Vidite njenu reakciju: "Neprijatno mi je, STALNO mislim na to!"

- Sve sam devojke u selu osvojio, a sad idem u "Parove" da ih osvojim. Da im pokažem kako se to radi - rekao je Marko, a kako je to zvučalo, pogledajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.