Izvor: Scandal.rs, 23.Jul.2020, 12:15

NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Kija otkrila pravi razlog RAZVODA od Slobe!

Kristina Kija Kockar se po završetku prve sezone „Zadruge” razvela od svog tadašnjeg muža Slobe Radanovića koji ju je u rijalitiju prevario sa Lunom Đogani. Iako su svi mislili da je javna prevara glavni razlog razvoda, pevačica je gostujući u jednoj emisiji otkrila da ju je nešto drugo mnogo više zabolelo. NIJE MOGLA DA VERUJE! The post NEĆE VIŠE DA ĆUTI! Kija otkrila pravi razlog RAZVODA od Slobe! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Luna GRCALA U SUZAMA zbog SVAĐE sa MILJKOVIĆEM: Ne možeš da PLJUJEŠ mog DRUGA!

Izvor: Scandal.rs, 23.Jul.2020

Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković posvađali su se u emisiji uživo jer je Miljković prozivao njenog najboljeg druga Sava Perovića koji je jednom prilikom u rijalitiju naručio pesmu Slobe Radanovića, što je Marko shvatio kao provokaciju. PODRŽALA DRUGA UMESTO DEČKA! Đoganijevu je ovaj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.