NEĆE U ISTI KOŠ SA ANOM KORAĆ? Tara u bekstejdžu POLUDELA na PROZIVKU Kockareve, pa joj poručila OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2020, 03:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE U ISTI KOŠ SA ANOM KORAĆ? Tara u bekstejdžu POLUDELA na PROZIVKU Kockareve, pa joj poručila OVO

Ovo niko nije video...

Nakon što je večeras Kija Kockar isprozivala Anu Korać rečima "ne daj bože da stjuardrese ovako izgledaju", Tara Simov se našla prozvala, jer je bila u grupi sa Anom Korać, pa se žalila iza scene Mateji Matijeviću, koji je iskoristio priliku da izgladi odnose sa njom, budući da su se danas žestoko posvađali.

- Znam celu tu priču za Slobu, Kiju i Anu, u nedefinisanoj su svađi. Ako je htela da uvredi nju, uvredila je i mene. Rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo: "Ne daj bože da stjuardese tako izgledaju", ne znam zašto nas stavlja u isti koš. Šta joj to znači? - žalila se Tara Mateji.

Matijević se potom osvrnuo i na svoj odnos sa Tarom, te joj priznao da se oboje moraju potruditi da njihova veza uspe.

- Volim te, to nije sporno. Kad se posvađamo, meni ne bude dobro. Nemoj da se svađamo za gluposti - pričao je Mateja Tari.

Kako je sve igledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.