NEĆE U GOLFIĆU: Maja Marinković PONIZILA Miljkovića, on ZANEMEO pa počeo da se pravda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE U GOLFIĆU: Maja Marinković PONIZILA Miljkovića, on ZANEMEO pa počeo da se pravda! (VIDEO)

Šou sa njima!

Bivši zadrugari Marko Miljković i Lepi Mića su ove noći gosti kod voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Zadruga - narod pita". Tokom ovog izdanja emisije došlo je do žestoke svađe između njih dvojice i to zbog sukoba u mišljenjima.

Pušten je snimak jedne od svađa Miljane Kulić i Marka Miljkovića koji su tokom ''Zadruge 2'' imali turbulentan odnos.

- Miljana je to započela, ona je pokrenula celu priču, samo sam odgovorio na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sva ta provociranja. Jednostavno morate da uradite to ako hoćete da ostanete normalni. Pa makar ispao najgori, ja sam sad normalan - govorio je Marko, a onda je Dušica Jakovljević pročitala poruku koju joj je poslala Maja Marinković.

- Dušice želim da demantujem ove Šerpine reči, on je slao meni prvi poruke, a onda se javljao i mojoj drugarici. Ipak krija je skupa u Beogradu, dobro je što nisam opstala sa njim, ne bih se grčila u Golfu 3 - glasila je poruka Maje Marinković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.