NEĆE BITI PRIHVAĆENA NIKAD - Markova porodica se oglasila i strašno PONIZILA Sanju Grujić: ŽESTOKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 23:20

"NEĆE BITI PRIHVAĆENA NIKAD" - Markova porodica se oglasila i strašno PONIZILA Sanju Grujić: ŽESTOKO

Ova svađa je definitivno presudila protiv Sanje u njihovim očima.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" došlo je do novog haosa Sanje Grujić i Marka Stefanovića. Sanja je otkrila da je Marko ljubomoran na Filipa Cara i da je teški kompleksaš, dok je on naveo da su njeni postupci k**vinski. Njih dvoje su raskinuli, a tokom žestoke svađe Sanja je opsovala Markovog rođenog brata Mihajla, koji ne podržava njihovu vezu.

Jedan portal je stupio u kontakt sa Mihajlom, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam je otkrio da i dalje stoji pri svom stavu.

Video sam svađu, ali nisam čuo to da me je opsovala. Ne čudi me svakako, a i ne pogađa me iskreno. I baš iz tog razloga što je ovakva bezobrazna i baš zato što šamara Marka ispred svih i priča za njega takve izmišljotine, neće biti prihvaćena nikad! Hvala! - poručio je Mihajlo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.