NE ZNAM ŠTA JE SA DEVOJKAMA DANAS...! Oglasio se Stefan Karić pa otkrio SVE O ODNOSU sa Kijom Kockar

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 19:54

"NE ZNAM ŠTA JE SA DEVOJKAMA DANAS...!" Oglasio se Stefan Karić pa otkrio SVE O ODNOSU sa Kijom Kockar

"Ne znam zašto ima da se krije da si bio sa nekim, ako si bio."

Velika pompa se podigla kada je reper Vuk Mob u "Zadruzi" rekao da se Kristina Kija Kockar paralelno bila sa njim, Stefanom Karićem i Slobom Radanovićem, zbog čega se pevačica osetila uvređenom, te se verbalno obračunala sa reperom.

Tom prilikom je Kockareva je priznala da je bila sa Vukom, ali da nije istina da je bila sa trojicom muškaraca za nedelju dana, zbog čega je istakla i da će ga tužiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
🤍🎥📸

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar) дана 20. Окт 2020. у 3:04 PDT

Povodom ove teme oglasio se Kijin dobar prijatelj Stefan Karić, koji je za domaće medije otkrio šta zna o ovome.

- Iskreno nemam pojma, ne znam ništa o tome. Mi nismo pričali o Vuku Mobu, ali video sam da je dečko spreman da ide na poligraf i da nema razloga da laže. Ne znam zašto ima da se krije da si bio sa nekim, ako si bio. Ako su već imali, nešto, šta je problem priznati. Ja ne znam šta je sa devojkama danas. Ne volim o tome da pričam zbog sebe. Ne znam šta se to dešava, sve su sa nekim bile, sve su nešto radile, sad se brane. Sa Kijom ne znam šta se to desilo sa Vukom, nikad nismo pičali o tome - rekao je Karić.

Sjajno mesto za odmor @mujen_lux_kopaonik_official

Објава коју дели Stefan Karic (@karic_stefan) дана 29. Окт 2020. у 11:21 PDT

- Kija i ja smo dobri prijatelji, jeste da se nismo videli u skorije vreme, ali smo bili na vezi kao drugari. Ne znam, možda je ona tada bila sa njim u tom trenutku, pa je on nešto video da se ona sa mnom dopisuje, ali mi nismo u tim porukama pisali ne znam šta - rekao je Stefan Karić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.