NE ZNAM NI KO SI, NI ŠTA PEVAŠ! Žetok sukob Tamare Đurić i Nadice Ademov uživo u programu - ponižavale se međusobno

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 09:32

"NE ZNAM NI KO SI, NI ŠTA PEVAŠ!" Žetok sukob Tamare Đurić i Nadice Ademov uživo u programu - ponižavale se međusobno

Pevačici zasmetalo što starleta celo veče proziva estradu!

Ognjen Amidžić je sinoć u emisiji "Amidži šou" ugostio Tamaru Đurić, Mitra Mirića, Mariju Mikić, Nadicu Ademov i Dragana Marinkovića Macu.

Tokom emisije je došlo do sukoba između Tamare i Nadice. Njih dve su komentarisale uticaj novokomponovanih pesama na omladinu i nisu mogle da se slože.

- Deca od 16 godina pevaju o pištoljima, a to stvarno katastrofa - rekla je Nadica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Kod nas pevačice i žene fudbalera izigravaju sociologe, ne mislim na to što si to rekla, ali film "Lice s ožiljkom" i uloga Al Paćina je završila neslavno, a danas u filmovima i serijama kriminalci završsavaju kao budući političari, veliki mafijaši i šaljemo drugu poruku. Pesme nikad nisu uticale, svaka pesme ima svoje uho za slušanje - govorila je Tamara.

- Misliš da je ispravno? - upitala je Nadica.

- Ne mislim, ali nije moje da mislim... O tome treba da misle sociolozi, nije na meni da se bavim tom temom. Sad golog*ze pevaljkne pričaju da ne treba da se ima Instagram, a ona u sopstvenom spotu imaju scene kako pucaju i melju mozak. Uglavnom k*rve pričaju o poštenju. Pevači treba da se bave pevanjem - rekla je Tamara Đurić.

- Celu noć nas pevače prozivaš - dodala je Nadica Ademov.

- Kada kažem ja pevače mislim na estradu, a estrada su i glumci, ali njih niko ne sluša. Ja iskreno ne znam ni ko si ti, ni šta pevaš - govorila je Tamara.

- Pa iskreno, ni ja nisam znala ko si ti - nastavila je Nadica.

- Nismo u rijalitiju. Pričam da se ljudi bave politikom kojima to nije u nadležnosti - poručila je Đurićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NAKAZA I GREMLIN IZ NOĆNIH MORA!" Karleuša ošurila po Tamari Đurić nakon starletinih prozivki

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023

Novi estradni rat se zahuktava!..Protekle noći je u emisiji "Amidži šou" došlo do žestokog sukoba između starlete Tamare Đurić i pevačice Nadice Ademov na temu tekstova današnjih pesama i njihov uticaj na omladinu...Starleta i bišva rijaliti-takmičarka je potkačila i pevačicu Jelenu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.