NE ZNAM GDE MI JE DETE! Nakon Tarine DISKVALIFIKACIJE oglasila se njena majka koja je u LOŠEM stanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 17:13

"NE ZNAM GDE MI JE DETE!" Nakon Tarine DISKVALIFIKACIJE oglasila se njena majka koja je u LOŠEM stanju!

Zabrinuta za ćerku!

Nakon haosa koji je napravila u ranim jutarnjim časovima, u Beloj kući, Tara Simov danas je diskvalifikovana iz "Zadruge", po odluci Velikog šefa.

Novinari su zbog novonastale situacije kontaktirali i Tarinu majku Miroslavu Simov.

- Ne znam gde mi je dete. Ispraćena je do kapije, ne znam šta je bilo posle. Niko ne zna kako je Tara. Ja se jako loše osećam, izvinite, ali ne mogu da pričam - rekla je Tarina mama drhtavim glasom, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi na kraju briznula u plač.

Podsetimo, Tarina majka je nedavno izjavila da neće prihvatiti ćerkinu vezu sa Ša.

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

- On ju je upropastio! Zbog njega je prestala da jede, zbog njega pada u nesvest, gubi honorare, zbog njega je već sve izgubila - rekla je Miroslava tada, pa dodala da nikada neće prihvatiti ćerkinu vezu sa reperom, koji je oženjen muškarac.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.