NE ZNA ZA SRAMOTU: Zvezdan se direktno obratio Anđelinoj porodici, pogledajte šta se usudio da ih moli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 10:31

NE ZNA ZA SRAMOTU: Zvezdan se direktno obratio Anđelinoj porodici, pogledajte šta se usudio da ih moli!

Mnogi smatraju da je sebi dozvolio previše.

Zvezdan Slavnić je iskoristio priliku dok je Anđela Đuričić spavala tokom emisije "Pitanja novinara" kako bi se uživo u programu obratio njenoj porodici.

Budući da je svojoj dojučerašnjoj lubavnici u naletu besa poručio da "neće imati gde da se vrati, jer je se porodica odrekla", on je sada objasnio da nije zaista tako mislio, te je imao jednu molbu za Anđeline roditelje.

- Ljudi su se isključili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verovatno, i ne može da se kontaktira s njima, i to će sve proći naravno. Gde će, šta će, da je se odreknu? Pa neće naravno. Samo nek se ona smiri, nek bude dobro, neka progura još ova dva meseca koliko je ostalo, vratiće se kući, sešće, pričaće, naći će neko rešenje. Ne mislim sigurno da je ostala sama na svetu... I da će zbog ovoga svega da je se odreknu, jer ako su takvi, onda sigurno ne bi dozvolili prošle sezone da uopšte uđe u rijaliti, onda je to toliko kontradiktorno da je smešno - rekao je Zvezdan.

- Da li bi poručio sada nešto njenim roditeljima? - upitao je novinar.

- Da joj se što pre jave i da budu uz nju. Što pre, to već mogu u nedelju da urade, kad bude Matorin rođendan. Samo neku podršku i da zna da nije sama. Da što pre kažu da su uz nju i da će pričati kad dođe kući, jer njoj je to sad najbitnije na svetu, eto - poručio je Slavnić, dok su gledaoci masovno osudili pokušaj da se uopšte obrati Anđelinoj porodici nakon svega što joj je priredio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.