NE ŽELI DA JE VIDI NIKADA! Ana se GUŠI U SUZAMA posle Davidovog razgovora sa mamom! Priznala SVE o klipu PREVARE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2019, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽELI DA JE VIDI NIKADA! Ana se GUŠI U SUZAMA posle Davidovog razgovora sa mamom! Priznala SVE o klipu PREVARE

Ne može da se smiri!

Veliki šef rešio je da da Davidu Dragojeviću šansu da se čuje sa svojom porodicom, te je on brzo spremio novac i otišao u govornicu.

Na samom početku javila se njegova majka Biljana Dragojević i odmah počela da mu iznosi mišljenje o njegovoj novoj vezi sa Anom Korać.

Bilja je istakla da je David potpuno van sebe i da ne podržava njegovu novu vezu, da Anu ne želi nikada da vidi i upozna (sve detalje razgovora pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde).

Pošto je Koraćevoj bilo zabranjeno da prisustvuje razgovoru, David je odmah po završetku priče otišao kod nje u pab kako bi joj preneo sve.

Ove brutalne reči rasplakale su Koraćevu, a Dragojević ju je sve vreme tešio...

- Aleksandra svašta priča mami, ona je tamo. Deru se iz pozadine. Je l' tebi Ana rekla kad je Aleksandra izašla da će sa mnom da pravi igru. Da ona mene zaj*bava - započeo je Dragojević, a Ljuba Pantović se pridružila razgovoru.

- Ana i ja nikad nismo pričale o tebi. Ja sam njoj samo jednom prokomentarisala da sam gledala klip sa kačketom - dodala je Ljuba i potvrdila da klip u kojem Koraćeva priča da se igra s njim ne postoji.

- Još je tamo. Pričao sam sa Mungosem (očuhom). One se deru, vređaju. Pojeo ih je rijaliti. Mungos je rekao da me zna 10 godina i da zna da sam ovo ja. Rekli su da igraš igru sa mnom, da se zaj*bavaš, rekla je da ne želi da te upozna. Ona je tamo. Šta ima da traži tamo ako nije sa mnom. Ne može meni niko da priča šta da radim - pričao je David.

Koraćeva je momentalno završila u suzama kada je čula da njegova majka ne želi da je upozna, a sve detalje razgovora poslušajte u videima.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nakon razgovora sa majkom David OTVORIO DUŠU Ani, pa otkrivena ISTINA o Koraćevoj koja će iznenaditi mnoge

Izvor: Blic, 10.Feb.2019

David Dragojević je konačno sinoć dobio poziv sa svojom majkom Biljanom kako bi čuo šta ona misli o vezi sa Anom Korać. Bivši fudbaler je bio ubeđen da će ona prihvatiti njegovu novu devojku, ali ipak nije bilo tako.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.