NE ZANIMA GA! NAJBOLJI PRIJATELJI JOJ OKRENULI LEĐA? Nakon DISKVALIFIKACIJE oglasio se Tarin BLISKI DRUG

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 18:41

"NE ZANIMA GA!" NAJBOLJI PRIJATELJI JOJ OKRENULI LEĐA? Nakon DISKVALIFIKACIJE oglasio se Tarin BLISKI DRUG

Iskreno za naš portal!

Tara Simov je juče diskvalifikovana iz četvrte sezone "Zadruge" nakon što, je po rečima voditelja sinoć, po imanju pokazala veliku dozu divljaštva, te lomila stakla i kidala kamere.

Ona se oglasila nakon izbacivanja i rekla da se ne oseća psihički dobro, a mi smo kontaktirali njenog najboljeg druga iz treće sezone, Stefana Kandića, Kendija, koji je za naš portal Srbija Danas.com dao komentar na njeno ponašanje i vezu sa oženjenim Nenadom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksićem Ša.

- Ja nemam pojma ništa, niti sam je zvao, niti me je zvala - počeo je Kendi za Srbija Danas.com.

Објава коју дели Stefan Kandić KENDI (@__mali_princ_kendi__)

- Iskreno, ja ne vidim razlog zašto bih prekinuo prijateljstvo sa nekim iako je progrešio, ali ne podržavam svoje prijatelje ukoliko rade nešto na štetu drugih. Tara je moj prijatelj i nije meni ništa uradila, a ne podržavam ako je naštetila nekome svojim ponašanjem. Nismo se čuli, ono što čitam po portalima je da je otišla u taj stan Nenadov i to je to - dodao je Stefan za Srbija Danas.com, pa se osvrnuo i na njenog bivšeg dečka Mateju Matijevića:

- Mateju ništa ne zanima. Kad god ga pitam kaže: "Ne zanima me ništa!" On je baš direktan u tome i ne interesuje ga bilo kakva priča vezana za Taru. - zaključio je Kandić za Srbija Danas.com.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.