NE ZABORAVLJA GA LAKO Emina jednom fotografijom napravila HAOS, a tiče se njene prošlosti

Izvor: Svet, 29.Mar.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ZABORAVLJA GA LAKO Emina jednom fotografijom napravila HAOS, a tiče se njene prošlosti

Pevačica Emina Jahović je na svojim društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj se prisetila prošlosti. Neke momente niti može, niti želi da zaboravi pa je do javno pokazala i svojim pratiocima.


Found this lovely picture of my whole family. it’s a bit damaged on my mom side but I love it so I wanted to share with U. My older sis Sabina, brother Mirsad and this little duck in daddy’s arms is me🐥🙈☺️😇❤️ #realtreasure
A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << by Emina Jahovic (@yaemina) on Mar 29, 2018 at 5:06am PDT


Ona je podelila fotografiju na kojoj je mala i to u društvu svoje porodice. Majka, sestra, brat i otac kojeg, kako je i sama govorila, ne može lako da zaboravi. Njen otac je umro prilično mlad.
“Pronašla sam ovu divnu fotografiju moje cele porodice. Pomalo je oštećena, ali mi je draga i želela sam da je podelima sa vama. Moja starija sestra Sabina, brat Mirsad, a ovo malo pače u tatinim rukama sam ja”, napisala je Emina.
Fotografija je probudila razne emocije kod njenih pratilaca i svi su hvalili to što je jedna od onih koja nije zaboravila svoje poreklo i prave porodične vrednosti.
SvetSvet
The post NE ZABORAVLJA GA LAKO Emina jednom fotografijom napravila HAOS, a tiče se njene prošlosti appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) NE MOŽE DA GA ZABORAVI: Emina rasplakala sve fotkom iz prošlosti, napravila je haos na Instagramu!

Izvor: Kurir, 29.Mar.2018

Poznata pevačica je nedavno priznala javnosti da se razvodi od svog supruga Mustafe Sandala, a sada je pogodila fanove u dušu novom fotografijom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.