NE VRAĆAM SE STARIM LJUBAVIMA! Ša definitivno STAVIO TAČKU na odnos sa Tarom? Progovorio o NOVOJ DEVOJCI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 20:31

"NE VRAĆAM SE STARIM LJUBAVIMA!" Ša definitivno STAVIO TAČKU na odnos sa Tarom? Progovorio o NOVOJ DEVOJCI

Iskreno otkrio detalje.

Nenad Aleksić Ša je nedavno definitivno završio odnos sa Tarom Simov,  a kojom je prevario Ivanu Aleksić u Zadruzi od svoje supruge Ivane Aleksić.

Iako je burna veza sa Tarom imala nastavke nakon raskida, repera smo uhvatili za vreme snimanja spota za novu pesmu sa Minom Vrbaški, te nam je otkrio za SrbijaDanas.com, da se dopisuje sa novim devojkama, ali da je definitivno završio priču ljubavi sa Tarom.

- Ima dosta lepih devojaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije u pitanju Tara, a mogu reći da možda postoji jedna sa kojom s emalo više dopisujem - rekao nam je Ša, a na pitanje koji je pravi razlog raskida rekao je:

- Ne bih o tome pričao, mogu samo reći da sam uvek bio okej - rekao je on, pa odgovorio ko je koga ostavio:

- Pa nebitno je, evo ako ćemo tako, uopšteno o vezama, bivšim i ostalo, nikad ja nisam ostavljao - rekao je Nenad, a šta nam je još otkrio od detalja, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.