NE VERUJTE SVEMU ŠTO ČUJETE, ISTINA JE MNOGO GORA! Voditeljka Zadruge doživela promenu, pokazala DRUGO LICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 20:56

"NE VERUJTE SVEMU ŠTO ČUJETE, ISTINA JE MNOGO GORA!" Voditeljka Zadruge doživela promenu, pokazala DRUGO LICE

Neverovatna izmena za samo jedan dan!

Voditeljka "Pink" televizije i rijaliti formata ,"Zadruga" Ivana Šopić dok je bila takmičarka, bila je jedna od poželjnijih plavuša.

Sada gledaoci imaju priliku da je vide u potpuno drugom izdanju.

Šopićeva nikada nije krila da je u svoj izgled dosta uložila, a još i pre ulaska u rijaliti svet ona je ugradila silikonske grudi i popunjavala usne. Voditeljka je zadovoljno podelila fotografiju koja je po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svemu sudeći nastala skoro i ostavila misteriozan opis.

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

- Ne verujte svemu što čujete o meni. Istina je mnogo gora - napisala je ona.

Nedugo potom, objavila je i stori na kome obaveštava javnost da je imala intervenciju kod plastičnog hirurga i da je uklonila bore.

Mnogi smatraju da sada izgleda kao devojčica, a vi prosudite sami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.