NE VERUJEM NIŠTA... Takmičar izneo ISTINU o raskidu Ivana i Jelene?! Šok u vili! Znamo njihov odnos od pre

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 08:20

"NE VERUJEM NIŠTA..." Takmičar izneo ISTINU o raskidu Ivana i Jelene?! Šok u vili! "Znamo njihov odnos od pre"

Smatra da su njihove svađe fejk!

Glavna tema u vili "Parova" poslednjih nekoliko dana je odnos Ivana Marinkovića i Jelene Ilić. Njih dvoje su na meti komentara svih ukućana. Imali su žestoke svađe predhodnih dana i izneto je puno stvari koje niko nije znao.

Aleksandar Bjelanović Tirke bio je jedan od onih koji su ih komentarisao.

- Ja mislim da su oni došli do granice u fejk svađama. Meni je stvarno žao kada vidim da neko plače, ali mi znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njihov odnos od pre. Mislim da Ivan u svemu ovome uživa, kada vidim da on plače, meni je to smešno. Ja ne verujem ništa šta on kaže, mislim da je sve gluma. Dobro je kod njega što je on dobar u tome - rekao je Tirke.

Ivan se sa nekoliko opaski ubacio u Tirketovo izlaganje, ali nisu ušli u neku veću svađu.

Šta će se dalje dešavati u burnom odnosu Ivana i Jelene, a kako će to ostali komentarisati ostaje nam da gledamo u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.