NE VADI DALILU IZ USTA - Filip Car ponovo spominje bivšu: Uporedio je sa njom, pa osuo rafal! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 21:07

NE VADI DALILU IZ USTA - Filip Car ponovo spominje bivšu: Uporedio je sa njom, pa osuo rafal! (VIDEO)

Nije štedeo reči!

U Beloj kući zadrugari trenutno biraju ko se po njihovom mišljenju pokazao kao najbolji prijatelj.

Naredni zadrugar koji je dao svoj sud o tome ko se pokazao kao najbolji prijatelj bio je Filip Car.

- Nisam gledao u kakvoj je Anđela situaciji, a situacija u kojoj je jedva dočekana od ovih ljudi ovde. Lako je biti prijatelj Dejanu Dragojeviću, trebalo je stisnuti mu*a i biti Dalili prijatelj, isto tako i sa Anom i Anđelom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Po zlu se prijatelj poznaje. Zorica je rekla da joj je Aleksandra najbolji prijatelj, ali je rekla za Anđelu da se makne od nje jer je povezivana sa mnom i da je imala jednu Milicu Veselinović - rekao je Car.

- Zorica je rekla da joj prolazi kroz glavu taj splav i da mi ne treba još jedna Milica Veselinović - rekla je Aleks.

- Meni su ovde neka navođenja jako čudna. Ana i Zorica mi najviše liče i odjekuju na prijatelje. Možda nisu ispale prijateljice nekom drugom, ali jedna drugoj jesu. Nije kriv prostor i projekat, nego smo mi krivi... Tako da, ja ću navesti Miljanu Popović, jer je imala najviše prijateljstava ovde od svih ljudi. Nema čega nije bilo u tim vašim zločinačkim udruženjima (smeh). Prijatelj broj dva, neće biti Mića, druga osoba je Brendon, a treća osoba je Ana Spasojević - rekao je Filip.

- Ti drugima skidaš ribe, ne ja - rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.