NE TREBA VEROVATI ŽENAMA Anđelo se poverio Čorbi o svojoj BIVŠOJ DEVOJCI I TAŠTI, pa mu OTKRIO TAJNE Zadruge 1!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 08:22

"NE TREBA VEROVATI ŽENAMA" Anđelo se poverio Čorbi o svojoj BIVŠOJ DEVOJCI I TAŠTI, pa mu OTKRIO TAJNE "Zadruge 1"!

"Žena ti dođe glave u rijalitiju!"

Milan Janković Čorba je dobio novog cimera u izolaciji, Anđela Rankovića, pa su u ranim jutarnjim časovima razgovarali o životu u Zadruzi, a li i ljubavi, kada je Čorba ispitivao o Anđelovoj bivšoj devojci, Teodori.

- Mi smo se poljubili, a ona je trebalo da bude verena. I onda smo došli ovde. Nije ona imala predstavu da će Goca da uđe. Cela frka oko nas je bila oko porodica. Tea i ja smo se mnogo svađali, i onda je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona sanjala nešto, osetila je da će ona da uđe. Tu smo se pomirili, ali ono, svađa s drugima. Često joj pominjala bivšeg dečka, ali nisam mogao da stajem između odnosa majke i ćerke. Bila je korektna. Goca se svađala i napu*avala, izazivala je u ljudima to. - pričao je Anđelo.

- Prvi mi je bio lepši deo, definitivno. nije bilo da jedna riba bude sa dvojicom, trojicom. Znalo se ko se kome sviđa. Ja nisam razmišljao ko igra igru, znali smo da će ovi stariji da skoče, da se zavrti malo nešto. Svi su bili spontani - nastavio je Anđelo.

- Žena ti dođe glave u rijalitiju. Ne treba verovati ženama ovde - rekao je Čorba.

- Izazov, misliš popularnost, instagram... Posle keca nagurao na stotku... - pričao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Za čiju ljubav navijate?

Choices Maja i Janjuš

Aleksandra i Janjuš

Janjuš treba da se vrati ženi

Janjuš je najbolji kad je sam

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

UPUTILA JOJ PORUKU NA ALBANSKOM! Aleks se OSVETILA Maji, a onda je ona NISKO UDARILA! (VIDEO)

UPUTILA JOJ PORUKU NA ALBANSKOM! Aleks se OSVETILA Maji, a onda je ona NISKO UDARILA! (VIDEO)

Anđelo Ranković Teodora Džehverović Milan Janković Čorba Goca Džehverović rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona Zadruga live stream

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.