NE TREBA MI DŽABALEBAROŠ! Anastasija Ražnatović neće da izdržava dečka, ove kvalitete mora da ima njen MUŠKARAC!

Izvor: Svet, 24.Feb.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE TREBA MI DŽABALEBAROŠ! Anastasija Ražnatović neće da izdržava dečka, ove kvalitete mora da ima njen MUŠKARAC!

Anastasija Ražnatović vešto krije ljubavni život, ali je priznala koje sve kvalitete mora da ima njen izabranik.
Cecina ćerka smatra da obe osobe u vezi treba da budu ostvarene i imaju ambicije. Ona ističe da joj je važno da njen izabranik bude pažljiv, iskren i lojalan, kao i dobar čovek.
“Nikada ne bih mogla da budem sa džabalebarošem koji samo sedi kod kuće i očekuje da mu novac padne sa neba, niti bih izdržavala svog partnera. Očekujem da oboje budemo uspešni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oboje da budemo ostvareni, jedino tako možemo da budemo srećni i zadovoljni oboje”, rekla je ona i dodala:
“Kada je jedan ostvaren i uspešan, a drugi ne, to ne može da uspe, uvek je neka vrsta ljubomore u pitanju, pogotovo ako sam ja žensko, on muškarac. Ipak je to muški ego.”
A evo šta Anastasija kaže o svojoj slavi i novom singlu:








View this post on Instagram















Anastasija Ražnatović o svojoj slavi i novom singlu
A post shared by SVET (@svet_rs) on Feb 23, 2019 at 9:19am PST


 
SvetInstagram
The post NE TREBA MI DŽABALEBAROŠ! Anastasija Ražnatović neće da izdržava dečka, ove kvalitete mora da ima njen MUŠKARAC! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NE TREBA MI DŽABALEBAROŠ! Anastasija Ražnatović OTKRILA koje kvalitete mora da ima njen MUŠKARAC!

Izvor: Story, 24.Feb.2019

Anastasija Ražnatović vešto krije ljubavni život, ali je priznala koje sve kvalitete mora da ima njen izabranik. Cecina ćerka smatra da obe osobe u vezi treba da budu ostvarene i imaju ambicije. Ona ističe da joj je važno da njen izabranik bude pažljiv, iskren i lojalan, kao i dobar čovek....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.