NE TRAŽIM OD OCA SAVETE, NAVIKLA SAM DA SE SAMA BORIM! Milica Pavlović o ljubavnom životu i odnosu sa porodicom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 23:16

"NE TRAŽIM OD OCA SAVETE, NAVIKLA SAM DA SE SAMA BORIM!" Milica Pavlović o ljubavnom životu i odnosu sa porodicom

Pevačica od tate dobija podršku!

Milica Pavlović je progovorila javno o emotivnom životu, ali i ocu Dragoslavu, koji izbegava da se pojavljuje u javnosti.

- Nije da ja krijem svoj ljubavni život, već se uglavnom ništa posebno važno i zanimljivo ne dešava. Kada se desi, stidljiva sam i neprijatno mi je da o tome pričam javno - rekla je prvo, pa otkrila šta su joj mnogi preporučili da radi.

- Dobila sam savete da je najbolje da ćutim kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam zaljubljena, jer pritisak javnosti može mnogo da utiče na vezu i uništi ljubav - istakla je Milica Pavlović za "Kurir".

Otkrila je i da je bliska sa tatom, ali da od njega ne traži savete za posao.

- Moj otac važi za veoma vrednog i posvećenog čoveka. Kada se nečega prihvati, ne staje dok sve ne izgura do kraja i onako kako je zamislio. Mislim da sam radoholik na njega. Poslovne savete ne tražim od njega, dovoljna mi je podrška. Negde sam naučila da se u životu sama izborim sa svakom situacijom i problemom i osećam se sigurno samo kad sve zavisi od mene - priznala je pevačica za pomenut medij.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.