NE SKIDAJ SE, SAMA KOST I KOŽA! Tara Simov obukla kupaći, pa dobila stravične poruke mahom OD ŽENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 14:39

"NE SKIDAJ SE, SAMA KOST I KOŽA!" Tara Simov obukla kupaći, pa dobila stravične poruke mahom OD ŽENA!

Simova je oduvek bila sitnije građe, a komentarisati nečiju mršavost jednako je nekulturno kao i komentarisanje gojazne osobe.

Bivša zadrugarka, a sadašnja voditeljka Tara Simov, pre samo mesec dana se porodila. Ona je na svet donela svoje prvo dete, sina Nikolaja. Samo nekoliko dana od porođaja, Tara je raskinula sa ocem svog deteta, Danilom Raičevićem, o čemu su svi mediji pisali, a ona nije želela da otkrije šta je razlog iznenadnog raskida.

Ipak, Tara i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danilo su se pomirili nedavno, ali je raskid uticao na Tarino zdravlje. Ona je zbog prevelikog stresa smršala čak 16 kilograma, a sada kada je objavila fotografije u kupaćem, naišla je na žestoke kritike na račun svoje mršavosti, što ju je pogodilo i iznerviralo, pa je odlučila da se verbalno obračuna sa svima koji su nekulturno komentarisali njen izgled.

"Kost i koža, kakva crna bomba", "Bože sačuvaj, šta je ovo ženo, nikad se više nemoj skidati, ovo je prestrašno", "Žena je kao reklama za anoreksiju", su samo neki od komentara koje je i sama Tara Simov objavila na Insta storiju.

- Tara iako ne želi da prizna i hrabro se bori i ide napred, verovatno joj nije svejedno zbog celokupne situacije koja se dogodila sa Danilom. Smršala je za dve nedelje čak 16 kilograma, sve zbog stresa. U ponedeljak ide kod doktora da uradi gastroskopiju, jer se plaši da je dobila čir na želucu od tolike brige i stresa. I ona je želela da izgrade zajedno porodicu, međutim sve je nekako prerano krenulo nizbrdo - ispričao je nedavno za Blic izvor blizak Tari Simov koja se u međuvremenu pomirila sa ocem svog deteta.

Slike Tare u bikiniju možete pogledati OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.