NE SEĆAM SE PRVIH 25 GODINA ŽIVOTA: Glumac kog MNOGO VOLITE otkrio GORKU istinu o ALKOHOLU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE SEĆAM SE PRVIH 25 GODINA ŽIVOTA: Glumac kog MNOGO VOLITE otkrio GORKU istinu o ALKOHOLU (FOTO)

Život mu je bio u ruševinama...

Slavni glumac Tom Hardi otkrio je da se ničega pre 25. godine života ne seća, a sve je zaboravio zbog preterane konzumacije alkohola.

On je postao zavistan od alkohola i droge još kao tinejdžer, a u to vreme bi “i majku prodao za krek”.

- Bio sam alkoholičar. Pravi alkoholičar. Nisam se igrao s alkoholom, uživao sam u njemu i bio sam toliko dobar u opijanju da to više ne radim. To znači da sam izbrisao mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari iz pamćenja - kaže Hardi.

Na to je dodao i da je bio krajnje nepodnošljiv tokom odrastanja i da je "samo zahvaljujući majci uspeo da ostane čitav".

Postao je zavistan zbog svojih strahova, ali sve je uspeo da kanališe u glumu.

- Drugačije gledam na strah. On je primarna boja u mojoj paleti, ali sam prepoznao šta je strah i uplovio u njega. Ranije nisam znao šta je strah. Život vam ne daje vodiča za odrastanje - rekao je glumac.

Dok je pio on se nije ničega plašio, ali je toliko preterivao da je ostajao bez svesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.