NE RAZGOVARAJU OD ZADRUGE: Mina i Nora su se srele prvi put - SVAĐA se nastavlja! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE RAZGOVARAJU OD ZADRUGE: Mina i Nora su se srele prvi put - SVAĐA se nastavlja! (VIDEO)

Situacija se ne menja...

Mina Vrbaški i Eleonora Miljković sastale su se po prvi put nakon završetka "Zadruge 2", te javno progovorile o svom odnosu i razjasnile svima zašto zaista ne razgovaraju. Aleksa Savić našao se u čudu kada su devojke pred celom Srbijom osule paljbu.

- Nismo se čule od kraja "Zadruge", nema potrebe. Mogla je u rijalitiju da priča o svemu što se dogodilo. Rekla je da se druži sa mnom zbog Marka Markovića. Nije uspela. Ja da sam htela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da budem sa njim, ja bih bila - izjavila je Nora na iznenađenje mnogih na samom početku emisije "Narod pita", a Mina se odmah sa svime saglasila.

- Slažem se sa svim što je Nora rekla sada. Da, priznajem. Rekla sam sve što sam imala, iza svega stojim. Nema potrebe da uvijam u celofan - ispalila je Mina kao iz topa.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POMIRILI SE U "LAJVU", PA SE UKLJUČIO ON! Postavio Mini OVO pitanje! ZANEMELA! Ne veruje šta čuje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019

Mogla je samo da kaže - da!..Bivši učesnici rijalitija "Zadruga 2" Mina Vrbaški i Aleksa Savić sreli su se sinoć i izgladili odnose koji su bili narušeni posle 10 meseci druženja u rijalitiju...Čekajući da počne emisija "Narod pita", Mina i Aleksa su odlučili da svoje Instagram fanove obraduju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.