NE RAZDVAJAJU SE! MI VOZIMO I PLAĆAMO! Iva i Ljupka otkrile da NISU BILE SAME na putovanju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2021, 19:35

NE RAZDVAJAJU SE! "MI VOZIMO I PLAĆAMO!" Iva i Ljupka otkrile da NISU BILE SAME na putovanju (FOTO)

Priznale su sa kim su bile!

Iva Grgurić i Ljupka Stević iznenadile su mnoge kada su na društvenim mrežama objavile da su zajedno na odmoru.

Upravo zbog toga one su otkrile da na odmoru nisu bile same. Naime, one su povele svoje pse! Mnoge je zanimalo od kada se pevačica i pobednica rijalitija druže, a njih dve sada su svima rešile misteriju.

- Pa ja i Ljupka se družimo otkako sam ja bila u Zadruzi. Mi nismo bile same na Divčibarama. Evo tu su gospoda. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A mi kao žene vozimo i plaćamo. Sram ih bilo obojicu šta su radili, lajali po hotelu. Ljupka uopšte nije opasna devojka - rekla je Iva u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Podsetimo, Ljupka i Iva su svoje pratioce na Instagramu oduševile provokativnim fotografijama i snimcima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ljupka i Iva pored silikona, ponosno pokazuju i DVE ZVERKE

Izvor: 011vodič.com, 29.Mar.2021, 08:03

Ljupka Stević, Foto: Instagram printscreen. .. .. Ljupka Stević i pobednica Zadruge, Iva Grgurić nedavno su otputovale na Divčibare, odakle su fanove čašćavale vrelim kadrovima iz đakuzija, ali i kreveta.. Nakon što su pokazale zanosne figure i obline, one su se iz automobila uključile u emisiju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.