NE PUŠTA JE NIGDE SAMU: Ljubomorni Filip kontroliše Prijovićku?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2017, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE PUŠTA JE NIGDE SAMU: Ljubomorni Filip kontroliše Prijovićku?

Otišao u Crnu Goru samo zbog nje.

Folkreka je za jedan dnevni list otkrila da je Brenin pastorak više ne prati na nastupima u inostranstvu, ali prinuđena je da mu se javlja pre i posle svake svirke.

- Filip me više ne prati na svim nastupima, samo kada sam u Beogradu. Tad sam mu usput pa dođe. Napravi nekad izuzetak kao na primer nedavno u Crnoj Gori. Tamo sam radila pa smo iskoristili dva-tri dana da malo uživamo na plažama - kaže Prija i dodaje kakve su joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obaveze prema dečku kada nije u Srbiji:

MRAČNI SVET ŽIKE JAKŠIĆA: Iskrena ispovest producenta "Granda" o gubicima, lomovima i PROSVETLJENJU

- Svaki put me pred svirku pita šta se dešava, kako prolaze nove pesme, koliko ima ljudi i nešto u tom fazonu. Uvek mu pošaljem poruku kada završim svirku, a kad dođem u hotelsku sobu, zovem ga i pričamo satima, dok nam se ne prispava. Pošto smo u poslednje vreme mnogo umorni gledamo da nam pozivi ne traju mnogo dugo.

(18+ FOTO) XXL GRUDI ISPALE SA STRANE! Srpska pevačica razvalila Instagram, fanovi popadali na nos!

Brenina snajka ističe da su ona i Filip ranije imali običaj da, kada nisu zajedno, razmenjuju seksi i provokativne fotografije.

- Ono što mi saljemo jedno drugom nije za javnost. Ranije je bilo slanja slika, nekih porukica, ali prevazišli smo to. Dugo smo u vezi, tako da sve što treba radimo kod kuće - završava Aleksandra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.