NE PRESTAJE da razočarava sve oko sebe - U jeku problema sa novcem ISPLIVALI DOKAZI PREVARE, skrhana Anja je ovako reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 23:25

NE PRESTAJE da razočarava sve oko sebe - U jeku problema sa novcem ISPLIVALI DOKAZI PREVARE, skrhana Anja je ovako reagovala

Nije se nadao da će saznati.
Jutjuber Bogdan ilić, svima poznatiji kao Baka Prase, skoro se našao u žiži javnosti zbog problema sa novcem, a nije sakrio da je upravo kockanje problem. Takođe je otkrio na svom Instagram storiju da je u pitanju velika svota novca koju duguje.
Anja Blagojević, svima poznata pod nadimkom Anja Bla sa kojim se predstavlja na društvenim mrežama se već nekoliko godina nalazi sa njim u vezi. Mnogo razloga ima da se poveruje da su raskinuli, kako sa njegove tako i sa njene strane.
Pre par dana, Anja se na svom Instagram nalogu obratila pratiocima sa rečima:
- Dobila sam dosta poruka što sam tako neaktivna danima, malo mi je težak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.