NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: U Slagalici je vikao DALJE i zapalio mreže! Slavoljub Ćivot poslao NEVEROVATNO PISMO RTS-U, evo šta je ZAHTEVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 20:40

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: U Slagalici je vikao "DALJE" i zapalio mreže! Slavoljub "Ćivot" poslao NEVEROVATNO PISMO RTS-U, evo šta je ZAHTEVAO

Zauvek će ostati kultna ličnost kviza i pop kulture

Učesnik "Slagalice", Slavoljub Petrović, u narodu poznatiji kao "Ćivot", postao je poznat po tome što je bio jedini takmičar koji je svoje takmičenje završio sa negativnim skorom od -5 poena.

Ipak svi ljubitelji ovog porodičnog kviza sa osmehom se prisećaju njegovog učešća.

Ćivot je izbacio na svoj "Fejsbuk" profil neverovatan selfi na kojem se vidi da je svoj izgled potpuno promenio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Naime, on je ofarbao svoju kosu i obrve u zip crno, a bradu je ostavio sedu, kako i dolikuje njegovim godinama.

Međutim, to nije jedino po čemu je Slavoljub postao viralan. Takmičar "Slagalice" je objavio pismo koje je poslao redakciji RTS-a, predlog da se vrati kao učesnik u popularni kviz, zbog velikog medijskog interesovanja.

Podsećamo, razlog prijavljivanja Slavoljuba bila je zaljubljenost u tadašnju voditeljku "Slagalice" Danijelu Pantić, koju nije krio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.