NE PRESTAJE DA PROVOCIRA! Miljana Kulić novom skandaloznom objavom sablaznila javnost - podsmevala se njima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 20:35

NE PRESTAJE DA PROVOCIRA! Miljana Kulić novom skandaloznom objavom sablaznila javnost - podsmevala se njima!

U njenom stilu!

Miljana Kuluć je danas bila u samom centru skandala kada je pretrpela osude od strane određenog broja korisnika socijalnih mreža, kada su videli da se njen sin Željko prevozi u automobilu na nepropisan način.

Miljana, izrevoltirana ovim komentarima, odlučila je da iznese svoje stavove i viđenje ne samo na ovu temu, već je pokušala da isprovocira određeni deo javnosti i na sledeći način.

- "Medved u cirkusu", kako me pojedini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novinarčići nazivate, od septembra nastavlja da puni klubove. Dok pojedini  mogu samo da sanjaju da ih vraćaju iz klubova zbog toga što je klub popunjen do poslednjeg mesta MK za jednu noć proda karata koliko vi nećete dnevnih listova za godinu dana. Pozdrav, vidimo se u septembru kada počne sezona klubova! Videli ste kako MK to radi - napisala je Miljana i ovim ponovo izazvala buru reakcija.

Kako će sve ovo izgledati, ostaje nam da u famoznom septembru ispratimo, pomno.

Bonus video: Pogledajte šta je to uradila Miljana Kulić na oficijalnom TikTok nalogu SrbijeDanas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.