NE PREDAJEM SE, NEKA BOLI! Sandra Rešić o svom OPORAVKU nakon NESREĆE - Dotakla se i Dejana Dragojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 20:00

"NE PREDAJEM SE, NEKA BOLI!" Sandra Rešić o svom OPORAVKU nakon NESREĆE - Dotakla se i Dejana Dragojevića

Zauvek stavila tačku

Pevačica i bivša zadrugarka, Sandra Rešić, nakon izlaska iz Bele kuće, doživela je saobraćajnu nezgodu usled koje je zadobila ozbiljne povrede.

Sandra se nedavno oglasila i objasnila sa kojim posledicama se bori, a sada je otkrila kako protiče oporavak i kako se trenutno oseća.

- Nema šta, dobro je. Ide nekako, imam bolove još uvek, po malo, ali sam na lekovima za iste. Oporavljam se... Na kraju, ne predajem se, neka boli! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne dam da drugi vide da boli, ali što se mene tiče, ja sam super - rekla je Sandra.

Protekle noći, Dejan Dragojević je bio gost u emisiji ''Narod pita'', te je prokomentarisao druženje a njom u petoj sezoni "Zadruge" kao i njen odnos sa Anđelom Rankovićem. Rešićeva je rešila zauvek da stane na put svim spekulacija i glasinama, te je kratko i jasno progovorila o svim navodima.

- Nemam komentar - izjavila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.