NE PIŠE JOJ SE DOBRO! Isplivali DETALJI TAJNOG POZIVA Miljane i Marije pre ulaska u Zadrugu 4!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2020, 19:04

NE PIŠE JOJ SE DOBRO! Isplivali DETALJI TAJNOG POZIVA Miljane i Marije pre ulaska u "Zadrugu 4"!

Nije im lako!

Miljana Kulić je u karantin pred ulazak u "Zadrugu" ušla sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, zbog čega njena majka Marija Kulić nije bila oduševljena, jer smatra da Miljana i Zola nisu jedno za drugo. Na samom ulazu u karantin osećala se napetostu u porodici Kulić. Marija je stigla ranije u pratnji supruga Siniše, a sa njima je bio i mali Miljnin sin Željko.

Miljana i Zola su se na samom ulazu posvađali oko prtljaga, a po izrazu na Miljaninom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << licu videlo se da ona nije zadovoljna ovom vezom.

Odmah se pridružila majci kako bi sabrale utiske jer se dugo nisu videle, a Mariji se nije svideo novi estetski zahvat koji je njena ćerka uradila, a reč je o popularnim "mačijim očima".

Astro tumač i bivša učesnica rijalitija "Parovi", Vesna Rivas,  dobro poznaje porodicu Kulić, a sa Miljanom je bila ne samo u rijalitiju, već joj je toliko puta gledala i u karte.

Ovoga puta Miljana ju je pozvala, kako bi se sa njom konstultovala povodom ulaska u "Zadrugu 4".

- Mene je iznenadilo kada je meni Miljana rekla da Marija želi da razgovara sa mnom i da mi čestita rođenje unuka. Iznenadilo me je zbog problema koje sam imala sa njima, od Marije je potekla priča kako ja nisam videla svoju majku pet godina, moj sin je takođe imao problema. Nisam verovala da ima hrabrosti posle svega što mi je priredila i da mi se obrati. Ipak, ja sam uspela da pronađem snagu u sebi i da oprostim, uljudno sam se zahvalila na čestitkama - rekla je Vesna, a što se tiče Miljanine sudbine u rijalitiju, Vesna nema dobru prognozu.

- Šta da vam kažem? Vidite da devojka nije dobro, ona je prekinula letovanje da bi otišla da vidi Zolu, a sada tamo u rijalitiju napada drugog, nedosledna je, nestabilna kao list na vetru, nema tu šanse za neki uspeh. Pored toga je sve teža i teža, kuburi sa kilogramima, sve više pada u depresiju zbog toga. Nije to dobro, nema tu mesta za uspeh - rekla je Vesna i obećala nam da će detaljno pogledati u karte sadašnjim učesnicima rijalitija "Zadruga".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) "BILO MI JE TEŠKO, PLAKALA SAM!" Luna priznala da se čula sa Anabelom posle veridbe, a usred intervjua na Marka umalo NALETEO TRAMVAJ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.