NE ODUSTAJE OD SVOJIH 250.000 EVRA! Svi detalji suđenja protiv porodice - Zadrugarka spremna da OBORI UGOVOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 07:31

NE ODUSTAJE OD SVOJIH 250.000 EVRA! Svi detalji suđenja protiv porodice - Zadrugarka spremna da OBORI UGOVOR!

"Niko nije znao ni da imam tetku dok nije došlo do problema!"

Kao bomba je u medijima odjeknula vest da je mnogima oiljena rijaliti učesnica Jelena Golubović marta meseca završila na sudu, pošto ju je tetka tužila.

Kako se pisalo, Jelenina tetka smatra da je oštećena i da joj pripada jedan deo stana koji je Jelena nasledila od bake i koji se nalazi u centru Beograda. Vrednost nekretnine procenjena je na 500.000 evra, a zadrugarkina tetka smatra da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj pripada polovina, odnosno 250.000.

- Potresena sam. Ovo je je prvo ročište protiv mamine sestre, nije nikako prijatno. Nisam spavala celu noć. Nerviram se, ali prosto tetka nije htela lepo da se dogovorimo. Nije htela lepo da se ugovor poništi. Ja bih imala samo jedno pitanje za maminu sestru, ona navodi u žalbi mi više nismo njeni sestričina i sestrić, već Cecina deca, da li je ponosna kako je vodila računa o svojoj majci - rekla je Jelena tada ispred suda.

Ekipa portala Srbija Danas je kontaktirala Jelenu, a ona nam je otkrila kako se slučaj razvija.

- Suđenje sa tetkom je pomereno, zato što je sudija na bolovanju. Uopšte nije fer što smo došli uopšte u tu situaciju. I vrapci na grani znaju da smo mi izdržavali baku, a ona je napravila fiktivni ugovor o doživotnom izdržavanju i ponaša se kao da je on stvaran. Ni ona ni njena porodica nije ni obilazila baku. Što joj nije obezbedila najbolje lekare, negu, pažnju? Ona dođe u jednom u mesec dana i kaže moram da idem da šetam kuče, i vi to znate, koliko puta ste nam ispred kuće nenajavljeno bili. Svi su u šoku, nisu ni znali da imam tetku dok se priča o ovom stanu nije pojavila - razočarano je rekla ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.