NE NAPADAJTE GA! Nakon UZNEMIRUJUĆE fotke, starleta otkrila ŠTA se dogodilo: MI SE VOLIMO... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NE NAPADAJTE GA!" Nakon UZNEMIRUJUĆE fotke, starleta otkrila ŠTA se dogodilo: "MI SE VOLIMO..." (FOTO)

Objasnila je!

Hrvatska starleta je juče šokirala javnost kada je na svom Instagram profilu objavila svoju fotku koja je uznemirila mnoge, a na kojoj je ona sa ogromnom masnicom ispod oka.

Ona je objasnila šta se dogodilo i demantovala bilo kakav oblik nasilja.

- Ne brinite, nisam pretučena, samo nestručni tim za podočnjake, ali otok će splasnuti za par dana, tako da je sve ok. Volim život, nema reprize, tako da širimo ljubav i ne brinite se ništa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << događa se... - napisala je starleta na svom instagram storiju.

A onda je organizovala popularnu igru na Instagramu u kojoj joj pratioci postavljaju pitanja, pa joj mnogi nisu verovali da je u pitanju kozmetički zahvat, nego da prikriva potencijalno nasilje, što je ona oštro demantovala.

- Ma šta je svima, zar vam ja delujem kao neko ko bi trpeo nasilnike ili uopšte bila sa njima. Moja ljubav to nikada ne bi napravio i ne napadajte ga, mi se jako volimo - napisala je Ava.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krvavi Dan zaljubljenih: Ava Karabatić objavila uznemirujuću fotku

Izvor: Tracara.com, 15.Feb.2020

Hrvatska starleta Ava Karabatić objavila je uznemirujući sadržaj na društvenoj mreži Instagram. Na fotografiji se vidi ogromna modrica ispod Avinog oka. “Krvavi Dan zaljubljenih,” istakla je Karabatićeva u opisu slike koja ledi krv u žilama. Brojni pratioci su se pitali šta se dogodilo,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.