NE MOŽEŠ DA RAVNAŠ ANINU DECU SA MAJOM I ANĐELOM! Zvezdan meta osude zbog svojih postupaka - ovo nije očekivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 17:57

"NE MOŽEŠ DA RAVNAŠ ANINU DECU SA MAJOM I ANĐELOM!" Zvezdan meta osude zbog svojih postupaka - ovo nije očekivao

Zadrugar mu uputio žestoke kritike.

Miljan Vračević komentarisao je u izolaciji sa Zvezdanom Slavnićem i Majom Marinković njegov ljubavni život i vezu sa Anđelom Đuričić.

- Delovalo je da to nije to, pitao sam te kako možeš da ostaviš zbog nekog sa kim se nisi ni ljubio. Moraš da staviš na tas i da doživiš, realna osećanja i emocije. Anina deca, to su osobe koje su deo tebe i to ne može da se stavi na tas sa Majom i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anđelom. To ne može da ima težinu. Ne može da bude kriva ona, sve treba da budu krive - započeo je Miljan.

- To je na javnoj sceni, nije to ne znam kakva težina. Prezir je emocija i ljutnja, nije emocija samo priča strast. Majo, jedina šansa da se izvučeš je da mi Taki pošalje tri majice sa gargamelom i napiše da je za Miljana - govorio je Vračević.

Dok je Miljan ovo pričao Zveki i Maja su sve vreme ležali u krevetu zagrljeni i smeškali se.

Detaljnije u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.