Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2020, 18:08

NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! TEODORA DŽEHVEROVIĆ otkrila KO je godinama MALTRETIRA!

Teodora Džehverović sinoć je gostovala u emsiji „Amidži šou” i po prvi je javno ispričala sve o progoniteljki koja je maltretira već tri godine. TEODORA: „TOLIKO SAM ĆUTALA, ALI SADA JE DOSTA!” „Uopšte mi nije svejedno dok pričam o svemu ovome zato što sam toliko ćutala ali sada je dosta. Toliko uvreda, pretnji.. to je The post NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! TEODORA DŽEHVEROVIĆ otkrila KO je godinama MALTRETIRA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILA SE DEVOJKA ZA KOJU TEODORA TVRDI DA JE PROGONI! Otkrila svoju stranu priče - Uzvratila UDARAC!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020

Turbulentno!..Bivša zadrugarka, Teodora Džehverović, sinoć je gostovala u emisiji Amidži šou i tom prilikom je otkrila da je neka devojka progoni već tri godine...Navodno je u pitanju devojka K. N.  koja živi u Čačku i radi u školi. Teodora je otkrila da prima poruke uznemiravajuće sadržine... -...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.