NE MOŽE SE PODRŽATI... Kristijan Golubović se oglasio o ljubavnom TROUGLU - uputio Kiji BRUTALNU poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2018, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE SE PODRŽATI... Kristijan Golubović se oglasio o ljubavnom TROUGLU - uputio Kiji BRUTALNU poruku

Svi fascinirani njihovom pričom!

O rijalitiju "Zadruga" bruji cela Srbija, a poznate ličnosti sve se više uključuju u komentarisanje.

Iako to niko nije mogao da očekuje, oglasio se i žestoki momak kojeg smo imali priliku da gledamo u šestoj sezoni rijalitija ''Farma'', Kristijan Golubović.

On je, kao i većina, iskomentarisao čuveni ljubavni trougao, te je stao na stranu Kristine Kije Kockar.

Kristijan je podržao je instituciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << braka i osudio javnu prevaru, koju je Kiji priredio još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović, i to pred milionskim auditorijumom.

- Rijaliti šou je rijaliti šou gde čovek pokazuje sve svoje vrline, karakter, kulturu, sposobnost, kao i sve mane. Brak je svetinja i institucija i nikada se ne može podržati javna prevara i neverstvo... Podrška za Kristinu Kiju Kockar. Do pobede - napisao je Golubović na svom Fejsbuk profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.