NE MOŽE SA NJOM VIŠE OVAKO - nakon žestokoih pretnji završili na pločicama dvorišta: Saterala ga u ćošak

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 15:59

NE MOŽE SA NJOM VIŠE OVAKO - nakon žestokoih pretnji završili na pločicama dvorišta: Saterala ga u ćošak

ona je iskusna nije klinka.

Slađana Lazić i Lazar Čolić Zola su došli do malog nesporazuma ispred hotela koji su razgovorom rešili.

- Ja sam iskrena - rekla je Slađa.

- Ja sam normalan muškarac - rekao je Zola.

- Ovakve probleme ja imam i napolju, ljudi vide tu neku moju hladnoću koja nije došla tek tako. Više niko nikad neće moći da provali mene kao mene. Ja sutra da kažem da sam zaljubljena to su šlageri, ti se meni sviđaš. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To kod mene ne pije fore - rekla je Slađa.

- Ti to ne dobijaš sa mnom - rekao je Zola.

- Kod mene iz inata ne možeš otići u krevet kod druge. Ja ću biti transparentna i reći da mi se sviđaš, ali ja sam zrela, nisam klinkuša - rekla je Slađa.

- Niko nije, ni ti, ni ja nismo napravili grešku u tom nakom smisli. Nije da ti ja nisam posvetio pažnju, pa otišao tamo nešto da glumim - rekao je Zola.

- Ne možeš sa mnom džoistik, ja nisam ta. Ja jesam blinda, blindirana. Mene kad neko ne poštuje to je druga stvar - rekla je Slađa.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.