NE MOŽE ODVRATNIJE OD OVOGA! Zvezdan novim potezom zgrozio naciju, ali ne i Anđelu - nju oduševila gadost

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 10:05

NE MOŽE ODVRATNIJE OD OVOGA! Zvezdan novim potezom zgrozio naciju, ali ne i Anđelu - nju oduševila gadost

Negativni komentari se samo nižu ispod ove objave!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić iz dana u dan ne prestaju da iznenađuju gledaoce svojim potezima.

Već je svima poznato koliko Anđelu oduševljavaju Zvezdanova stopala. Neretko koristi situaciju da ih pipka, njuška, ljubi, masira, itd.

Ona ni ne pokušava da sakrije svoju opsednutost prema njegovim stopalima. Više puta je javno istakla da se ne stidi toga što toliku pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posvećuje ovom delu njegovog tela.

Nakon što je nacija bila zgrožena kada je Anđela ljubila Zvezdanova stopala i kada je komentarisala kako joj se dopadaju njegove noge i kada su crne i prljave, Slavnić je uspeo da je nadmaši svojim šok potezom.

Društvenim mrežama kruži snimak na kom se vidi kako je Zvezdan zaronio nos u svoju patiku i njuška kako bi proverio da li smrde.

Negativni komentari na račun ovog poteza su se samo nizali ispod videa:

- Fuj, može li gadnije od ovoga?; Prešao fetiš sa Helge na njega; Da li je moguće da njuši svoje patike?; Inhalirao se da može bolje da spava - samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod videa.

Međutim, ovaj postupak uopšte nije iznenadio Anđelu. Ona je više puta prišla Zvezdanu kako bi komunicirala sa njim, prihvatajući da je potpuno normalna činjenica da on njuši svoje patike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZABILA NOS U PAZUH I BACILA SE NA POSAO! Anđela njuška Zvezdanov znoj - može li odvratnije od ovoga?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023

Zaboravila na kamere i rešila da zadovolji svoje potrebe!..Anđela Đuričić se trudi na sve moguće da Zvezdanu Slavniću dokaže svoju ljubav. Iz dana u dan mu pokazuje da voli svaki deo njegovog tela, a najviše stopala...Anđela obožava Zvezdanova stopala i koristi svaku priliku da ih mazi i ljubi....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.