NE MOŽE DA SE SASTAVI!? Aleksandra u TEŠKOM stanju, pije lekove, a David... Ne zna da mu RADE...HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA SE SASTAVI!? Aleksandra u TEŠKOM stanju, pije lekove, a David... Ne zna da mu RADE...HAOS!

Ludilo rijalitija!

Aleksandra Subotić proživljava najteže dane u svom životu. Ona je nakon diskvalifikacije u Zadruzi, kazne od 50 000. evra koju će morati da plati, suočena i sa najvećom emotivnom krizom u svom životu.

Podsećamo da se njen verenik David Dragojević nakon njenog izlaska upustio u vezu sa Anom Korać, za koju kaže da je voli, a sa Aleksandrom je raskinuo javno, što je ostavilo trajne posledice na njeno psihičko zdravlje.

Ona je trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Veterniku kod svoje nesuđene svekrve Biljane Dragojević, koja je čuvala njenu ćerku dok je ona bila u Rijalitiju. Ona se nada da će je ubediti da zbog čitave situacije potraži stručnu pomoć psihijatra.

- Ona na sve načine pokušava da joj pomogne i zato veruje da će upravo ovo pomoći Aleksandri da prevaziđe krizni period i da se ne prepusti ljubomori i negativnim komentarima - kaže izvor za Star.

Na sve to Aleksandra veruje da je David nevin i da je uvučen u igru zadrugara.

- Ona je ubeđena da je Davidu, Ana Korać pomutila mozak i da se on okrenuo njoj zato što svi govore negativno o njoj. Ona još veruje da će joj se on vratiti i zato je i dalje u Veterniku - kaže izvor.

NEVERICA! Kija snimljena U VENČANICI! Progovorila i o TAJNOM VENČANJU i braku - nije imala kud (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.