NE MOŽE DA SE POMIRI SA ŠABANOVOM SMRĆU: Šaulićeva udovica donela VAŽNU ODLUKU nakon 40 DANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE DA SE POMIRI SA ŠABANOVOM SMRĆU: Šaulićeva udovica donela VAŽNU ODLUKU nakon 40 DANA

Morala je to da uradi.

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći sredinom februara u Nemačkoj, a ova vest šokirala je mnoge. Njegova porodica - udovica Gordana, sin Mihajlo i ćerke Ilda i Sanela veoma se teško bore sa saznanjem da njega više nema, ali smogli su snage i posle pomena se vratili svakodnevnim obavezama.

OTKRILA CELU ISTINU! Miljana sa SUZAMA u očima ispričala sve o Zoli i RASKIDU - Podvodi je...?! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO)

Gordana Šaulić donela je odluku da napusti Srbiju i ode u inostranstvo kako bi se malo odmorila od svega jer je teško podnela Šabanovu iznenadnu smrt.

Ona je odlučila da se skloni od javnosti i u miru i tišini odboluje svoju bol. Kada će se Gordana vratiti u Srbiju nije poznato.

A post shared by Saban Saulic (@sabanofficial) on Mar 25, 2018 at 4:26am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gordana Šaulić iznenada napustila Srbiju, a evo i zbog čega

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2019

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći sredinom februara u Nemačkoj, a ova vest šokirala je mnoge...Njegova porodica – udovica Gordana, sin Mihajlo i ćerke Ilda i Sanela veoma se teško bore sa saznanjem da njega više nema, ali smogli su...

Nastavak na Vesti-online.com...

ŠABANOVA UDOVICA IZNENADA NAPUSTILA SRBIJU! Goca Šaulić je morala da ode iz Beograda nakon 40 dana, EVO I ZAŠTO!

Izvor: Svet, 05.Apr.2019

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći sredinom februara u Nemačkoj, a ova vest šokirala je mnoge. Njegova porodica – udovica Gordana, sin Mihajlo i ćerke Ilda i Sanela veoma se teško bore sa saznanjem da njega više nema, ali smogli su snage...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.